Výstava "Steve McCurry, Photographer" po Staroměstské radnici i na hradě ve Strakonicích.

Máme pro Vás skvělou zprávu. Jedinečná fotografická výstava "Steve McCurry, Photographer" bude po Staroměstské radnici i na hradě ve Strakonicích. Výstava významného amerického fotografa se uskuteční v Maltézském sálu a sálu U Kata od 6. do 31. 10. 2015. Otevírací doba je od úterý do neděle vždy od 9.00 do 17.00 hodin. Využijte tuto jedinečnou příležitost vidět na vlastní oči fotografie světového formátu, nebudete zklamáni!

Steve McCurry je fotoreportérskou legendou. Jeho fotka dvanáctileté Afghánky, pořízená v roce 1984 v pákistánském utečeneckém táboře, obletěla celý svět, získala mnoho ocenění včetně hlavní ceny World Press Photo a Ceny Roberta Capy, na titulní straně ji otiskl National Geografic a UNESCO ji léta používalo ve své humanitární kampani. Zdaleka to ale není jediný známý snímek amerického fotografa.
 
 
Pro fanoušky facebookového profilu RK REALITYTRADE je připraven jeden katalog výstavy, který podepsal při vernisáži v Praze na Straroměstské radnici sám autor! Podmínky soutěže naleznete na www.facebook.com/realitytrade.
 
 
 

 

 

 

 

 

581641